Yrkesopplæringsnemnda

Yrkesopplæringsnemnda skal i føre tilsyn med opplæringen i bedrifter i Rogaland.

Yrkesopplæringsnemnda har også et utviklingsansvar, og skal ta initiativ til å fremme fagopplæring i arbeidslivet.

Yrkesopplæringsnemnda skal være rådgiver for fylkets myndigheter når det gjelder opplæring i fag under opplæringsloven. Dette gjelder opplæring i bedrift eller i skole. Nemnda har også en viktig oppgave med å informere skoleelever om de muligheter som ligger i en fagutdanning.

Yrkesopplæringsnemnda er satt sammen av politikere og representanter fra arbeidslivet.

I påvente av avklaringer knyttet til fremtidig representasjon / sammensetning av yrkesopplæringsnemnda, forlenges funksjonstiden for medlemmene fra organisasjonene pr. 21. oktober 2019, til 31. desember 2019.

Følgende folkevalgte medlemmer velges for perioden 2019-2023:

Folkevalgte medlemmer:

Tom Kalsås (Ap)

Bjørn Sæstad (H)

Solveig Ege Tengesdal (KrF)

Medlemmer fra organisasjonene:

Arbeidsgiverrepresentanter: